CROPIX
MLADI TALENT EKSPLODIRAO

STRAŠAN START LOKOMOTIVE NA OTVARANJU PRVENSTVA Marko Babić na Maksimiru s dva pogotka proslavio 20. rođendan!

U susretu 1. kola Prve HNL Lokomotiva je na stadionu Maksimir pobijedila Inter 4:0.
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 28. srpanj 2018. 22:50

Zasluženim je pljeskom sa slabo popunjene tribine zapad, u 85. minuti s travnjaka ispraćen 20-godišnji napadač Lokomotive, Matko Babić! Nadareni je mladac u subotu proslavio 20. rođendan i sam je sebi, s dva pogotka Interu, ispisao najbolju čestitku na uvodu nove sezone.

Lokomotiva je, eto, upisala startne bodove svladavši Inter sa čak 4:0, sve je u Maksimiru bilo jasno već poslije 34 minuta i gosti su se vratili u Zaprešić pognute glave, dok na Kajzerici imaju razloga za zadovoljstvo...

Nakon ranog vodstva i krasnog pogotka Matka Babića u 11. minuti, Lokomotiva je posve preuzela niti igre i rezultatski demolirala goste već nakon prvih 45 minuta! Posebno je dojmljiv bio drugi pogodak, Radonjić je znalački pogodio i natjerao cijelu klupu „lokosa” na slavlje!

Nakon tog gola, Inter se posve raspao, linije su ku bile asimetrične i Lokomotiva je lako, mirnim i točnim dodavanjima, držala inicijativu i diktirala ritam i način igre. A desetak minuta prije odlaska na odmor slavljenik Matko Babić i drugi je put zatresao mrežu gostiju, semafor je pokazivao velikih 3:0.

U nastavku je Inter povezao konce, u prvih je 15-ak minuta nastavka pritisnuo domaćina, ali smanjenja rezultata nije bilo.

Lokosi su znali mirno privesti utakmicu kraju i nedirnute su mreže upisali prve bodove, a konačnih 4:0 postavio je Krstanović u sudačkoj nadoknadi.

Rezultati by SofaScore

Linker
06. svibanj 2024 00:54