REUTERS
'DOTUKLO ME OVO...'

STRAŠNA VIJEST STIŽE S DRUGE STRANE SVIJETA Smrt dugogodišnjeg veznjaka slavnog kluba i reprezentativca šokirala Otok: Srušio se i preminuo

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. lipanj 2017. 20:06

Crna vijest stigla je danas iz Kine. Donedavni veznjak Newcastlea, Cheick Tiote, koji je prije tri mjeseca prešao u redove kineskog prvoligaša Beijing BG-a, umro je danas nakon što mu je pozlilo na treningu njegovog kluba u Pekingu.

Po zasad neslužbenim informacijama, 30-godišnji Bjelokošćanin preminuo je od srčanog udara nakon što se pred suigračima srušio tijekom treninga, hitno je prevezen u bolnicu, ali liječnici su samo mogli proglasiti smrt.

Tiote je dugogodišnji defenzivni veznjak reprezentacije Obale Bjelokosti, a u Newcastle je stigao 2010. godine iz nizozemskog Twentea za četiri milijuna eura odštete. Mešu Svrakama je tijekom punih sedam godina odigrao preko 150 utakmica, a prije tri mjeseca je otišao u redove pekinškog prvoligaša.

Vijest je šokirala nogometni Otok, nekolicina Tioteovih bivših suigrača već je poslala poruke sućuti obitelji, a jedan od njih, legenda kluba Steve Harper napisao je na Twitteru: "Dotukla me ova strašna vijest o mom bivšem kolegi i prijatelju. Moje misli su s njegovim bližnjima".

Linker
03. svibanj 2024 08:09