Željko Kopić
 Goran Sebelic / CROPIX / CROPIX
PITANJE JE BILO NEIZBJEŽNO

STRATEG BIJELIH PRED EUROPSKI SUSRET ODGOVORIO NA NEUGODNO PITANJE O NEZADOVOLJNOM IGRAČU Kako to da je dobio ugovor, a nije spreman?

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 24. srpanj 2018. 22:47

Kakav je status Marko Futacsa, je li tjelesno spreman, nalazi se li u kadru za susret sa Slavijom? Jasno je da Futacs i dalje želi otići iz Hajduka, ali isto tako je činjenica da na pripremama nije igrao.

- Nije u konkurenciji za prvu utakmicu sa Slavijom, a dalje ćemo vidjeti. Na pripremama je radio po individualnom programu i njegov status nije do kraja definiran. Momčad je ispred svih, ispred pojedinca i ja moram graditi ekipu s onim igračima za koje procijenim da su u najboljem stanju - odgovorio je Kopić.

Split, 230418.
Nogometas Hajduka Marko Futacs gleda utakmicu druge HNL izmedju Hajduka II i Gorice nakon sto je jutros napadnut od strane navijaca u centru grada.
Na fotografiji: Marko Futacs.
Foto: Duje Klaric / CROPIX
Foto: Duje Klaric / CROPIX

Nameće se jasno pitanje kako je moguće da je Hajduk produžio ugovor Futacsu, a on još nije spreman ni za novu sezonu, ali to je pitanje na koje će jednom odgovor pružiti predsjednik Nadzornog odbora. Što je sa Saidom koji je odigrao dvije pripremne utakmice?

- Said je u konkurenciji za utakmicu sa Slavijom u Splitu, kratak je bio Kopić.

Linker
24. travanj 2024 01:46