Cropix
IDILA NA IZBORIMA

STVARA SE NOVI HAJDUK, BIT ĆE - 'ČIST I VELIK' 'Danas je festival demokracije u Hrvatskoj!'

Glasovanje za novi Nadzorni odbor Hajduka u punom je jeku. Na biračko mjesto, u Hajdukov Odjel za članstvo pored samog ulaza u stadion na Poljudu, od otvaranja u 9 sati pristižu članovi i donose ispunjene glasačke listiće.
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 04. srpanj 2015. 16:13

Već pola sata prije otvaranja biračkog mjesta počeli su se okupljati članovi, a sam proces glasovanja je pojednostavljen. Treba samo donijeti kuvertu da ne dolazi do gužvi.

Prije četiri godine izlaznost na izbore bila je 49 posto, sada je svima želja da se ta brojka nadmaši. U obilazak biračkog mjesta došao je i tajnik udruge 'Naš Hajduk' Ivan Rilov koji cijeloga dana pazi da sve bude pod kontrolom.

"Danas je festival demokracije u Hrvatskoj, čime pokazujemo da smo kao klub transparentni. Hvala klubu što nam je ustupio prostorije i olakšao izborni dan. Od novog Nadzornog odbora očekujem čist i velik Hajduk", kazao je Rilov.

Na Poljud je rano ujutro stigao i gradski vijećnik Tomislav Alujević Grgas, predsjednik Povjerenstva za provedbu natječaja.

"Obišli smo malo prostorije i vidjeli kako je to tehnički organizirano. Drago mi je što je dosta ljudi uključeno, ima i puno volontera. Sedmoricu izabranih ćemo nakon našeg sastanka u ponedjeljak predložiti Gradskom vijeću koji bi ih trebao prihvatiti vjerojatno 14. srpnja kada se očekuje sjednica".

Biralište se zatvara u 19 sati, a kako kažu iz Našeg Hajduka, rezultati se očekuju u subotu navečer između 21 i 22 sata.

Linker
19. svibanj 2024 11:36