AFP
COPA LIBERTADORES

'ŠUKER IZ URUGVAJA' Pogledajte lob kojim je igrač Rivera raspametio stadion!

Majstoriju potpisuje Rodrigo Mora, 27-godišnji urugvajski napadač koji je u dresu River Platea zabio drugi gol u 2-0 pobjedi nad paragvajskim Guaranijem
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 16. srpanj 2015. 10:28

Nakon što smo prije nekoliko dana objavili gol Robbiea Keana koji nas je podsjetio na pogodak Davora Šukera Irskoj, iz Južne Amerike stiže nam još jedna 'kopija' najboljeg strijelca u povijesti hrvatske reprezentacije.

Ovaj put radi se o lobu koji odmah vuče usporedbe sa Šukerovom majstorijiom protiv Danske na Euru 1996. godine, kad je prizemljio velikog Petera Schmeichela. Najveća razilka u odnosu na 'original' je u činjenici da je ovaj pogodak došao s desne strane i densom nogom, kao neka 'zrcalna' preslika. Majstoriju inače potpisuje Rodrigo Mora, 27-godišnji urugvajski napadač koji je u dresu River Platea zabio drugi gol u 2-0 pobjedi nad paragvajskim Guaranijem.

U pitanju je bila prva polufinalna utakmica Copa Libertadores, a Mora je filigranski preciznim lobom osigurao veliku prednost Riveru uoči uzvrata te razveselio domaće navijače na legendarnom 'El Monumental' stadionu.

Pogledajte majstoriju 'Šukera' iz Urugvaja!

Linker
05. svibanj 2024 14:16