Zeljko Puhovski / CROPIX
ŠOKIRAO PONAŠANJEM

SUSJEDSTVO BRUJI O BURNOJ REAKCIJI I IZJAVI MLADOG DINAMOVCA U potpunosti je izgubio živce i završio na naslovnicama: 'Rekao sam ono što nisam smio'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. rujan 2019. 15:32

Igrala se osmina finala Kupa Slovenije, Olimpija iz Ljubljane dočekala je na Stožicama Rudar i vjerojatno očekivala laganu pobjedu i prolaz, no u 79. minuti dogodio se šok za njihove navijače i jedan fantastičan udarac gostujućeg veznjaka Damjana Trifkovića završio je u mreži. Onda je sve krenulo nizbrdo...

Igrači Olimpije počeli su gubiti živce. Prvo je u 86. minuti Boakye zaradio drugi žuti karton i dodatno otežao situaciju svojoj momčadi, a zatim se i četiri minute kasnije ista stvar dogodila i Luki Menalu. Rudar je u konačnici izdržao s dva igrača više i tako na iznenađenje mnogih izborio prolaz u četvrtfinale.

Menalo je, ako se prisjetimo, igrač zagrebačkog Dinama kojeg su Modri posudili slavnom klubu iz Ljubljane.

Upravo je isključenje Menala jedna od glavnih priča u slovenskim medijima. Naime, 23-godišnji dinamovac našao se u centru pažnje zbog svoje žestoke reakcije.

Screenshot (Ekipa24)

- Sram vas bilo! I vas i vašu ligu - govorio je Menalo, kako javljaju tamošnji mediji, pomoćnom sucu dok je napuštao teren.

Mladi krilni napadač je očito jako brzo požalio zbog svog ponašanja te je svega dan kasnije u razgovoru za Ekipa24 uputio javnu ispriku.

- Želio bih se obratiti svima onima koji igraju sa mnom, koji žive za Olimpiju, svim navijačima i svima koji prate slovenski nogomet. Želio bih se javno ispričati za svoje riječi koje sam izgovorio u trenutku isključenja. Znate, u afektu čovjek puno toga kaže. Shvaćam da sam izgovorio riječi koje su bile potpuno neprimjerene. Rekao sam ono što nisam smio. Ja sam profesionalac i stvarno si to ne smijem dopustiti. Zato se zaista želim još jednom iskreno ispričati svima i istovremeno molim da me se pokuša razumjeti - poručio je Menalo.

Linker
20. travanj 2024 13:50