Brahim Diaz
 Matthew Lewis/Getty Images / Getty Images
OZBILJNA NAJAVA IZ ŠPANJOLSKE

SVE JE DOGOVORENO! REAL MADRID PO PRVI PUT NAKON ČETIRI GODINE DOVODI POJAČANJE NA ZIMU Na Bernabeu stiže jedan od najvećih talenata današnjice?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. prosinac 2018. 18:49

Ako je za vjerovati navodima španjolske Marce, Real Madrid bi uskoro na Santiago Bernabeu trebao dovesti mladog 19-godišnjeg Brazilca iz Manchester Cityja Brahima Diaza.

Brahim Diaz je u Manchester stigao 2014. godine iz Malage nakon što je odbio pridružiti se Barcinoj La Masiji i slovi kao jedan od najvećih talenata današnjice.

Odšteta koju bi 'kraljevski klub' trebao platiti za mladog Brazilca iznosi oko 15 milijuna eura, plus bonusi, a Diaz bi trebao potpisati ugovor na šest godina.

MANCHESTER, ENGLAND - NOVEMBER 01:  Brahim Diaz of Manchester City celebrates with teammates after scoring his team's second goal during the Carabao Cup Fourth Round match between Manchester City and Fulham at Etihad Stadium on November 1, 2018 in Manchester, England.  (Photo by Matthew Lewis/Getty Images)
Matthew Lewis/Getty Images / Getty Images
Brahim Diaz

Sami transfer trebao bi službeno biti potvrđen 1. siječnja, a to će ujedno biti i prvo pojačanje Reala u novoj godini. Diazu ugovor s Građanima ističe na ljeto iduće godine, a mladi je Brazilac već priopčio Guardioli i društvu kako nema namjeru potpisivati novi. Također valja napomenuti kako će ovo biti prvo pojačanje Reala u zimskom prijelaznom roku još od sezone 2014./15. kada je u klub stigao Lucas Silva.

Diaz je ove sezone odigrao četiri utakmice za City od čega tri u Liga kupu u kojem je i zabio dva gola.

Linker
04. svibanj 2024 16:10