SN
VATRENI POSTALI GLAVNI HIT

SVE MIRIŠE NA SENZACIJU: ONI NE PROMAŠUJU TAKO LAKO, JER U IGRI SU MILIJUNI! Hrvatska će igrati finale Svjetskog prvenstva s Francuskom ili Brazilom!

Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 05. srpanj 2018. 17:09

Nakon što je u nedjelju svladala Dansku i plasirala se među osam najboljih na svijetu, a istog dana Rusija izbacila Španjolsku, Hrvatska je za najuglednije svjetske bookmakere postala glavni favorit za plasman u finale.

U dijelu ždrijeba gdje se još nalaze Engleska i Švedska, kladioničari vide Vatrene kao najsigurniju opciju. Koeficijent da će momčad Zlatka Dalića 15. srpnja igrati finale 21. svjetskog prvenstva u Moskvi kreće se od 2,5 do 2,9, a nakon Hrvatske plasirani su Brazil i Francuska, jer bi oni, da bi se probili u završni dvoboj, prije toga morali odraditi međusobni dvoboj.

Francuska - Hrvatska i Brazil - Hrvatska dva su najizglednija finala za bookmakere. Koeficijenti variraju ovisno o kladioničkoj kući, a u rangu su od 7 do 9. Nakon tih sudara najmanji su koeficijenti na finale u kojem će se susresti Francuska i Engleska, Brazil i Engleska te Hrvatska i Belgija.

Dalićeva reprezentacija trenutačno je treći favorit prvenstva, ispred nje su samo Brazil i Francuska. Koeficijent na izbor “Hrvatska će biti prvak svijeta” kreće se između 6 i 7.

Idemo Hrvatska!

Hrvatska je u četvrtfinalu i malo nam nedostaje da ponovimo uspjeh od prije 20 godina. Ako mislite da će Hrvatska u polufinale, kladiti se na to možete OVDJE.

Germania ima tečaj 2,90.

Modrić četvrti kod bookmakera za Zlatnu loptu

Francuski napadač Kylian Mbappe trenutačno ima najmanji koeficijent za Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg nogometaša SP-a, a iza njega su Brazilac Philippe Coutinho i Englez Harry Kane. Odmah iza, s prosječnim koeficijentom 9 (malo ispred Neymara) jučer je bio hrvatski kapetan Luka Modrić.

--------------------------------------------------------------------------

Subašić treći favorit kladionica za Zlatnu rukavicu

Hrvatski vratar Danijel Subašić treći je favorit kladionica za nagradu Zlatna rukavica, koja se dodjeljuje najboljem čuvaru mreže na SP-u u Rusiji. Prvi je Brazilac Alisson Becker, drugi Francuz Hugo Lloris, a nakon njih s koeficijentom 8 hrvatski junak iz dvoboja s Danskom.

Linker
02. svibanj 2024 09:06