REUTERS/Henry Romero
BEZ KOMENTARA

SVI NAJBOLJI HRVATSKI KLUBOVI ODALI PRIZNANJE VELIČANSTVENOM USPJEHU VATRENIH, JEDINO HAJDUK - ŠUTI Na Poljudu žmire na uspjeh reprezentacije...

Piše: Marijan ProjićObjavljeno: 08. srpanj 2018. 19:04

U pravoj bujici čestitki i poruka podrške koje pljušte na račun nastupa hrvatske u Rusiji nisu izostale ni one nogometne.

Na svojim su službenim Facebook stranicama, portalima i drugim društvenim kanalima hrvatski klubovi Lokomotiva, Rijeka, Osijek, Slaven Belupo i Dinamo odali priznanje i posljednjem fenomenalnom uspjehu “Vatrenih”.

Međutim, nisu svi podijelili veselje zbog plasmana u polufinale SP-a, drugog u povijesti hrvatskog nogometa. Razumljivo je da se nije oglasila, primjerice, Istra koja je u preustroju i putem Facebook stranice traga za djelatnikom koji će raditi upravo na društvenim mrežama. Ničeg nema ni na stranicama Intera, Cibalije ili Rudeša, gdje su posljednje vijesti stare mjesec dana, ali uporno Hajdukovo ignoriranje uspjeha reprezentacije nije posve razumljivo.

To nije jedini način na koji na Poljudu “žmire” na uspjehe reprezentacije. Naime, dok se većina trenera rado uključila svojim komentarima, na Poljudu su odlučili Željka Kopića držati podalje od hrvatskih medija.

Linker
07. svibanj 2024 02:39