OSTANAK NA ČIZMI

TALIJANI NE PUŠTAJU SVOG DRAGULJA Inter sprema novi ugovor za Matea Kovačića

Piše: ArhivaObjavljeno: 25. listopad 2014. 15:25

Čim se navikao na talijanski nogomet, Mateo Kovačić počeo je pokazivati sve ono zbog čega ga je Inter lani doveo iz Dinama. Počeo je zabijati, što mu je silno nedostajalo, i sve više Interova igra ovisi upravo o reprezentativcu Hrvatske.

To nije ostalo neprimijećeno u klubu koji navodno sprema novi ugovor sa znatnom povišicom za Kovačića. Barem tako tvrde talijanski mediji koji su objavili da se sportski direktor Intera, Piero Ausilio, sastao s Kovačićevim zastupnicima i počeo pregovore oko ugovora.

Trenutačno je Kovačić vezan uz San Siro do lipnja 2017., a prema novoj verziji, slijedi mu povećanje plaće uz produžetak suradnje do 2019. godine. Nagrada je to za pet golova i dvije asistencije u deset nastupa koje je Mateo Kovačić upisao za Inter u ovoj sezoni.

Ponuda Intera svakako će utjecati i na raspoloženje veznjaka uoči važnog ispita koji reprezentacija Hrvatske ima u kvalifikacijama za odlazak na Euro u Francusku. Naime, Hrvatska u sljedećem kolu gostuje upravo na Kovačićevu San Siru gdje igra protiv Italije.

Linker
18. svibanj 2024 09:58