Tullio M. Puglia/Getty Images
MANDŽO NA NASLOVNICAMA

TALIJANI OBJAVILI VELIKU VIJEST: 'PAO DOGOVOR MANDŽUKIĆA I MANCHESTER UNITEDA!' Procurili detalji, evo koliko bi Hrvat trebao zarađivati u Engleskoj

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. kolovoz 2019. 16:30

Velike vijesti stižu iz Italije! La Gazzetta dello Sport i Tuttomercatoweb doznaju da je Mario Mandžukić sve dogovorio s Manchester Unitedom!

Talijani tvrde da je hrvatski napadač pristao na dvogodišnji ugovor s opcijom produženja na još jednu godinu. Nadalje, procurile su i informacije o njegovoj plaći. Naime, Mandžo će prema ovimazvještajima na Old Traffordu zarađivati šest milijuna eura po sezoni.

Juventus će od transfera navodno zaraditi 15 milijuna eura. Vijest je prenijelo i nekoliko otočkih medija, a službeno priopćenje klubova se još uvijek čeka.

Posjetimo, kao što je od ranije poznato, posao s Mandžukićem odvojen je od pregovora oko senzacionalne Lukaku - Dybala razmjene.

Ako Mario zaista obuče dres Crvenih vragova, postat će igrač koji je nastupao u četiri najjače nogometne lige svijeta. Nakon Bayerna, Atletica i Juventusa, Mandžo bi mogao zaigrati i za engleskog velikana!

33-godišnji Brođanin je, prisjetimo se, 2015. napustio Atletico i za 21 milijun eura prešao u redove 'Stare dame'. Kao igrač Juventusa je nastupio u 162 utakmice i pritom postigao 44 pogotka i 24 asistencije.

Linker
20. travanj 2024 13:15