Mandžukić
 REUTERS/Alberto Lingria / REUTERS
NADOMAK TRANSFERA

TALIJANI OTKRILI NOVI KLUB MARIJA MANDŽUKIĆA!? Hrvatskog veterana odlazak u Katar nimalo ne zanima, ali za jedna ga je opcija itekako zainteresirala

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. rujan 2019. 23:58

Mario Mandžukić definitivno je na izlaznim vratima Juventusa. Nakon izostavljanja iz kadra za utakmice po skupinama Lige prvaka novi trener Maurizio Sarri izostavio je hrvatskog napadača iz kadra i za subotnju utakmicu 3. kola Serie A protiv Fiorentine iako je potpuno zdra.

Jasna je to Sarrijeva poruka, novi trener na hrvatskog 33-godišnjeg napadača očito ne računa. Tako najnoviju Sarrijevu odluku tumače i Gazzetta dello Sport i Tuttosport. Ranije smo pisali kako su interes za dovođenjem Mandžukića pokazali katarski klubovi, u prvom redu Al-Gharafa, ali takva opcija bivšem napadaču Dinama, Atletico Madrida i Bayerna nije interesantna. Međutim, Sky Sport Italia tvrdi da postoji opcija koja je Mandžukiću interesantna, a to je odlazak u MLS ligu.

Transfer guru Gianluca Di Marzio tvrdi da je konkretni interes za Mandžukićem pokazao Los Angeles FC i da je Mandžukić 'itekako zainteresiran' i da su pregovori već u 'uznapredovaloj fazi'.

S obzirom da u Juventusu dolaskom Sarrija na njega očito ne računaju, očekuje se kako bi se sve moglo odigrati vrlo brzo, možda već u sljedeća dva dana.

U slučaju transfera bio bi to Mandžukiću osmi različiti klub u karijeri, nakon Marsonije, Zagreba, Dinama, Wolfsburga, Bayerna, Atletica i dakako Juventusa za kojeg igra od 2015. godine.

Los Angeles FC je najbolja momčad MLS lige čiji je najbolji igrač ujedno i najbolji strijelac lige, Meksikanac Carlos Vela. Mandžukić bi tako uskoro mogao igrati gradski derbi protiv Zlatana Ibrahimovića koji brane boje LA Galaxyja.

Linker
26. travanj 2024 14:00