Action Images via Reuters/John Sibley
NEŠTO SE KUHA

TALIJANI TVRDE: JUVE JOŠ UVIJEK NIJE ODUSTAO OD RAKITIĆA Priča o odlasku hrvatskog reprezentativca u redove talijanskog velikana samo je odgođena

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. rujan 2019. 13:12

Nakon što su u Barcelonu stigli Arthur Melo i Frenkie de Jong, postalo je jasno kako će se hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić morati boriti za svoje mjesto u udarnoj postavi katalonskog velikana.

U posljednjim danima ljetnog prijelaznog roka većina medija već je preselila Vatrenog u redove Juventusa, ali taj se transfer u konačnici nije realizirao. Ipak, kako navodi talijanski Tuttosport, čitava priča s transferom samo je odgođena.

Talijani također tvrde kako je dogovor igrača i 'stare dame' bio postignut, ali je zapelo u poslu između dvaju klubova. Juventus i Barcelona nakon višednevnih sastanaka i razgovora nisu uspjeli pronaći zajednički jezik, jer Blaugrana nije bila previše zainteresirana razmjenom s Emreom Canom, a Bianconeri nisu željeli žrtvovati ni Federica Bernardeschija.

Soccer Football - World Cup - Group D - Argentina vs Croatia - Nizhny Novgorod Stadium, Nizhny Novgorod, Russia - June 21, 2018   Croatia's Ivan Rakitic celebrates scoring their third goal with Mario Mandzukic    REUTERS/Lucy Nicholson - RC17D994D300
Reuters

Rakitić je svjestan kako će ove sezone u Barceloni, s kojom je osvojio sve što je mogao, imati znatno manu minutažu, ali je spreman boriti se za početni sastav. Talijani navode kako će Hrvat usprkos svemu idućeg ljeta ponovno otvoriti priču prelaska u Juventus gdje imaju razloga nadati se njegovom dolasku.

Prema informacijama iz tamošnjih medija, Bianconeri nemaju namjeru samo tako pustiti Raketu, jer ga smatraju idealnim prototipom veznjaka za igru ​​Maurizia Sarrija.

Linker
02. svibanj 2024 15:25