Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
NA RADARU NERAZZURRA

TALIJANSKI VELIKAN ZALJUBLJEN JE U 'DINAMOVE TALENTE' Obojicu neće moći dovesti za cijenu manju od 50-ak milijuna eura

Dvojica Dinamovih talenata na radaru su milanskog Intera. Riječ je o aktualnom igraču Modrih Filipu Benkoviću i nekadašnjem - Mateu Kovačiću
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 09. svibanj 2018. 15:00

Aktivirali su se Talijani, a njihovi izvori oko mercata često znaju pogoditi. Po jednoj od tih informacija Inter je, navodno, opet zagrizao za Filipa Benkovića.

Podsjetimo, lani je milanski klub želio Benkovića i Sosu, kojeg je želio iskoristiti za poslovanje sa Sampdorijom, a za njih dvojicu bio je spreman platiti 15 milijuna eura. Sad je Sosa otišao u Stuttgart za osam milijuna, za Benkovića Dinamo želi 20 i više milijuna. Naravno, nitko ne kaže da će toliko i dobiti, no Inter je “partner” Modrih, otišli su u Milano Kovačić i Brozović, na obojici je Inter zaradio, mogao zaraditi ili će zaraditi, pa u Milanu vjeruju da bi i Benković bio dobar izbor. Ali, pitanje je hoće li platiti koliko Dinamo traži.

Istovremeno su se talijanski mediji raspisali i o potencijalnom povratku bivšeg dinamovca Matea Kovačića u Interove redove.

Cropix

Corriere dello Sport tvrdi da će Interov trener Luciano Spalletti od uprave zatražiti da pokušaju vratiti hrvatskog veznjaka Reala na San Siro na kojem je prethodno igrao između 2013. i 2015. godine.

Kovačić je pod ugovorom u Realu sljedeće tri godine, a njegov transfer Inter ne bi platio ispod 30 milijuna eura.

Zasad sve ostaje u sferi nagađanja, a ostaje za vidjeti kako će se situacija razvijati.

Linker
04. svibanj 2024 23:40