Facebook
PLAN S GREŠKOM

TATA KRAMARIĆ U PROBLEMU: 'ANDREJ, IMAMO PROBLEM! 'Što ako Hrvatska dođe do finala, pa onda i osvojimo Svjetsko prvenstvo?'

KRAMARIĆI Tata Josip i mama Danica su i u Rostovu, ne propuštaju nastupe vatrene selekcije i svoga sina
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 28. lipanj 2018. 13:05

Reprezentacija je u Rostovu bila smještena u hotelu Mercure u centru grada, vjerojatno najmanjem u kojem je boravila u Rusiji. Na istom mjestu nalazila se i prije tri godine kad je grad na Donu pohodila zbog prijateljske utakmice s Rusima, Ulicu dalje “natrčali“ smo na tatu Josipa i mamu Danicu Kramarić, oni ne propuštaju nastupe Vatrenih i sina. Iako su se u Rusiju zaputili autom, do Rostova su ipak doletjeli.

- Posjetili smo dečke u hotelu, bili su i Pjacini roditelji. Baš sam rekao Andreju - imamo problem. Što ako igramo finale i osvojimo, želim se vratiti odmah kući na slavlje, a autom ću doći za nekoliko dana. Moramo nešto smisliti - pričao nam je Joža kakve njega brige more, dodajući:

- Gledali smo utakmicu Iran - Portugal. Kazao sam igračima, bilo ih je 6-7: Eto, Iran vam je zorno pokazao kakva vas borba čeka u svakoj utakmici. I zato morate biti spremni.

Osijek, 080618.
Stadion Gradski vrt. 
Prijateljska nogometna utakmica izmedju reprezentacija Hrvatske i Senegala uoci Svjetskog prvenstva 2018. u Rusiji.
Na fotografiji:  Andrej Kramaric.
Foto: Vlado Kos / CROPIX *** Local Caption ***
Foto: Vlado Kos / CROPIX

Supružnici Kramarić oduševljeni su Rusijom. Tata Kramarić, jedino su ga živcirale procedure na granici.

Mercedes vozi sam

S fascinacijom je govorio o plažama na Baltiku, o putu od Kalinjingrada do Nižnog Novgoroda, pokazivao fotografije.

- Na ulazu u Moskvu je autocesta sa šest traka, cijelim putem do Nižnog ide autocesta, ali čak je 70 posto kamiona pa nije najugodnija vožnja. Jednom smo ostali bez benzina, došli smo na automatsku pumpu koja nije radila, ne samo mi, i još troje-četvero, pa smo morali u najbliže mjesto te u kanistrima donijeli gorivo. U Francuskoj smo na Euru napravili pet tisuća kilometara, ovdje smo na tek nešto manjoj brojci. Zasad. Srećom, imamo vrhunski auto, Mercedes koji nam je Andrej kupio, vozi sam. Staviš samo na tempomat. Jedino moraš držati ruke na volanu, kad ih digneš opominje te.

U Rostovu smo sjeli uz rijeku Don gdje je centar večernjeg i noćnog života. Kramarići i petorica novinara. Za susjednim stolom pet mladih atraktivnih djevojaka, pod vidljivim utjecanjem alkohola, i nisu skrivale da su zainteresirane za druženje. Počele su nas gađati, u jednom času Kramarić je reagirao:

- Djevojke, ovo je ipak malo previše.

Za Rostov kažu da ima najljepše cure u Rusiji, dvije miss te goleme države bile su iz toga grada. Stigli su konobari da ih smire. No, u tom času mi smo nastavili priču o Svjetskom prvenstvu i Rusiji.

- Na ovoj fotografiji smo s roditeljima Modrića i Pjace. Baš sam rekla, bez nas mamâ ništa ne bi bilo - smijala se Danica, dodajući:

- Bila sam u Moskvi prije određenog vremena, nisam se mogla načuditi koliko je pijanih ljudi tulumarilo po gradu, pogotovo žena. Sad je sve drugačije.

Oko dva morali smo napustiti restoran jer vrata su se zatvarala, Kramarići su otišli u hotel, razuzdane djevojke su i dalje bile tu, a mi ostali - kako tko...

Linker
08. svibanj 2024 18:49