TIZIANA FABI Afp
SRBIN IZGUBIO ŽIVCE

Đoković suparnika nije želio ni pogledati, pa se prvi put odlučio za ovakav potez: ‘On je unio vatru‘

"Znam ga dosta dugo, on je dobar momak, zato ne razumijem ovakvo ponašanje", rekao je Novak
Piše: SNObjavljeno: 16. svibanj 2023. 16:12

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Rimu pobjedom protiv Camerona Norrieja.

Slavio je Đoković rezultatom 6:3, 6:4, a susret je obilježio trenutak u kojem je Britanac smešom pogodio Srbina. Srpskom tenisaču to nije najbolje sjelo. Igrao se četvrti gem drugog seta kada je Norrie, iako je imao cijeli prazan teren, pogodio u noge Đokovića koji je u tom trenutku bio okrenut leđima prema mreži. Iako se Norrie ispričao, Đoković mu je uputio oštar pogled, a o svemu je progovorio na press konferenciji.

Video spornog poena pogledajte OVDJE.

- Gledao sam ponovljenu snimku kada me pogodio. Periferno me vidio, a za mene je poen bio završen. Koristio je sve što smije, da uzme liječničku minutu odmora, ali to nije fair-play. Tako se ne ponaša na terenu. Znam ga dosta dugo, on je dobar momak, zato ne razumijem ovakvo ponašanje, ali tako je kako je. On je unio vatru, ja sam samo odgovorio. Što se dogodi na terenu, ostaje na terenu, rekao je Đoković nakon susreta.

Inače, po završetku samog meča Đoković je pružio ruku Britancu, ali nije ga pogledao u oči, čime mu je dao do znanja što misli o njegovom potezu. Također, srpski tenisač ima običaj suparnike ispraćati aplauzom kada odlaze prema svlačionici. Kako srpski mediji prenose, sada to prvi put nije napravio.

Đokovićev sljedeći suparnik u četvrtfinalu bit će Holger Rune.

Linker
02. svibanj 2024 11:34