USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia
INCIDENT U INDIAN WELLSU

FOTO: Slavna tenisačica u suzama nakon dobacivanja s tribina! Tražila je mikrofon od sutkinje, pa se raspala...

Japanska tenisačica Naomi Osaka zaplakala je tijekom meča 2. kola Indian Wellsa
Piše: SNObjavljeno: 13. ožujak 2022. 12:00

Osvajačica četiriju Grand Slam naslova igrala je protiv Ruskinje Veronike Kudermetove, a jako ju je pogodilo dobacivanje nekog od gledatelja s tribina.

Navodno joj je netko u početnoj fazi meča dobacio: 'Naomi, užasna si!', što ju je potpuno izbacilo iz takta.

image
USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia
image
CLIVE BRUNSKILL Afp

Osaka je od sutkinje tražila da nešto napravi po tom pitanju, a ona joj je rekla kako to nije moguće jer se ne zna tko je to doviknuo, iako je bilo jasno da je riječ o ženskom glasu

Osaka je nastavila meč, ali ubrzo su suze potekle niz njeno lice. Ubrzo je od sutkinje zatražila mikrofon da se obrati publici. Molba joj nije uslišena, a publici se ipak obratila ali nakon meča u kojem je izgubila sa glatkih 6:0, 6:4.

image
CLIVE BRUNSKILL Afp
image
MATTHEW STOCKMAN Afp
image
MATTHEW STOCKMAN Afp

Rekla je kako to nije očekivala od publike u Indian Wellsu, ali da su isti tretman na turniru prošle i slavne Amerikanke Venus i Serena Williams.

Podsjećamo, poznato je da Osaka od ranije ima problema s depresijom, te je nerijetko zbog spomenutih problema otkazivala nastupe na turnirima, kao i pojavljivanja na press konferencijama.

image
CLIVE BRUNSKILL Afp
image
CLIVE BRUNSKILL Afp

"I ranije su mi dovikivali svašta, ali nije me smetalo. Ali da mi to rade ovdje. Vidjela sam video na kojem dovikuju svašta Venus i Sereni. Ne znam zašto, ali ušlo mi je u glavu", rekla je Osaka, aludirajući na incident iz 2001. godine zbog kojeg su sestre Williams bojkotirale nastupe u Indian Wellsu 14 godina.

Linker
02. svibanj 2024 20:42