Goran Ivanišević

 ADRIAN DENNIS Afp
‘SVE OVISI O NJEMU...‘

Goran se oglasio i otkrio veliku vijest iz Đokovićevog tabora: ‘Još nismo odustali, sve je moguće‘

Nije nemoguće da Novak zaigra na turniru kojeg je u prošlosti kroz karijeru osvajao čak šest puta
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. ožujak 2023. 08:14

Iako prvi tenisač svijeta trenutno ne može ući na teritorij SAD-a, još uvijek postoje šanse da ipak zaigra na turniru iz Masters serije u Miamiju. Podsjetimo, zbog svog statusa cijepljenja protiv koronavirusa Novaku Đokoviću nije dopušten ulazak u SAD, a iako je tražio izuzeće od tog pravila, ono mu nije omogućeno. Zbog toga je morao propustiti Indian Wells, turnir koji upravo traje.

Da je i dalje otvorena mogućnost igranja u Miamiju rekao je Goran Ivanišević. Đokovićev trener u intervjuu za Sportklub je kazao:

image

Goran Ivanišević i Novak Đoković

BRENTON EDWARDS Afp

- Nije se odustalo od Miamija. To je njemu u glavi, želi igrati. Ja bih volio da ga puste, bilo bi to dobro i za njega i za tenis, ali nije smak svijeta i ako ga ne puste. Glavno je da ćemo znati brzo, pa ćemo moći napraviti plan. Tehnički, ne znam koliko je to najbolje rješenje za pripremu na zemlji, mada je on osvajao Monte Carlo i kada je igrao u Indian Wellsu i Miamiju… Sve ovisi o Novaku – ako je spreman u glavi i ako je u režimu rada borca, kao u Australiji, onda je sve moguće - veli proslavljeni hrvatski tenisač.

Amerikanci su, inače, najavili da bi od 11. svibnja ove godine u njihovu zemlju trebao biti dopušten i ulazak stranim državljanima koji se nisu cijepili pa bi Novak Đoković, shodno tome, mogao nastupiti na US Openu, posljednjem Grand Slam turniru sezone.

Linker
26. travanj 2024 20:27