IGOR KRALJ/PIXSELL Pixsell
ZEC NA SVOME STADIONU

Ivanišević nakon Kuće slavnih došao u Umag i otkrio tko ga najviše zanima: ‘Hrvati i ta dva mlada lava‘

Umag će i ovog ljeta postati središtem hrvatskog tenisa zahvaljujući Plava Laguna Croatia Openu
Piše: HinaObjavljeno: 19. srpanj 2021. 16:38

Legendarni hrvatski tenisač Goran Ivanišević, nakon što je u subotu u SAD-u primljen u Međunarodnu tenisku kuću slavnih, danas je stigao u Umag gdje se održava ATP turnir Plava Laguna Croatia Open.

Goran je ambasador najpozantijeg hrvatskog teniskog turnira koji se na terenima umaškog Stella Maris resorta igra do 25. srpnja.

Ivanišević će u ponedjeljak pratiti mečeve na ATP stadionu koji nosi njegovo ime, a na kojem se igraju svi mečevi glavnog turnira. Omiljeni Zec zadovoljan je snagom ovogodišnjeg, 31. izdanja turnira, a pogotovo ga veseli što se u glavnom dijelu turnira natječu i hrvatski tenisači.

"Jako se veselim dolasku u Umag, meni ljeto nije pravo ljeto bez ovog tjedna u Stella Maris resortu. Najviše me zanimaju hrvatski igrači, Serdarušić, Ajduković, Sabanovi, ali i mladi lavovi Carlos Alcaraz i Holger Rune. Uz Gasqueta, Krajinovića, Lajovića i Bedenea, gledat ćemo fantastičan tenis," kazao je Ivanišević.

Dvadeset godina nakon osvajanja Wimbledona, Ivanišević je još jednom ispisao povijest postavši prvi Hrvat koji je primljen u Međunarodnu tenisku kuću slavnih. Iako se dojmovi još sliježu, Goran ne skriva koliko mu znači ovo veliko priznanje svjetske teniske obitelji.

"Bila je ovo posebna večer za mene i moju obitelj. Sve je dobilo poseban smisao i vjerujem da sam ovime na najbolji mogući način završio svoj igrački put. Zahvaljujem se svima na podršci i porukama, bilo ih je milijun.”

Umag će i ovog ljeta postati središtem hrvatskog tenisa zahvaljujući Plava Laguna Croatia Openu koji će okupiti poznata imena svjetskog tenisa.

Turnir će upotpuniti glazbeni program Open Air Music koji će svaku večer zabavljati ograničen broj posjetitelja, sve do 2 sata poslije ponoći.

Linker
28. ožujak 2023 22:13