REUTERS/Max Rossi
BEZ DLAKE NA JEZIKU

LUČIĆ-BARONI ŽESTOKO KRITIZIRALA MARIJU ŠARAPOVU Hrvatska tenisačica uvučena u polemiku o slučaju koji je posvađao teniski svijet!

Kritičarima na račun Marije Šarapove priključila se i Mirjana Lučić-Baroni.
Piše: Dean BauerObjavljeno: 17. svibanj 2017. 15:44

Sudbina je tako htjela da je Mirjana Lučić-Baroni drugi put u kratkom periodu igrala protiv Marije Šarapove. Za razliku od Madrida, gdje ih je ždrijeb spojio u 1. kolu, u Rimu su prošle prvu prepreku.

Šarapova je na kraju predala meč zbog ozljede butnog mišića pri vodstvu 2:1 u trećem setu. Prvi set dobila je ranije Lučić-Baroni 6:4, a drugi Šarapova 6:3.

U Rimu su 35-godišnju Makaranku također uvukli u priču oko Ruskinje i njena dopinškog slučaja koji je rezultirao 15-mjesečnom suspenzijom. Pitali su je smatra li da se Kristina Mladenovic imala pravo obrušiti na Šarapovu, biti toliko kritična.

- Zašto ne bi bila kritična? Svatko tko nije koristio doping protivi se ovome što se događa. I zašto bi to bilo iznenađenje? Mene nije briga za te stvari jer znam kako stvarni svijet funkcionira i ovo sa Šarapovom najbolji je dokaz za to. Novac i sve oko njega govore sami za sebe. Možda bi trebali dati pozivnicu i Lanceu Armstrongu, čovjek je nekoliko puta osvojio Tour de France. Kakva je razlika između Armstronga i Šarapove?

Linker
16. travanj 2024 22:53