Mate Pavić

 OSCAR BARROSO/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
NE SMIRUJU SE TENZIJE

Mate Pavić odgovorio na žestoke optužbe! Veliki incident dobio nastavak:‘Pa on je idiot i cirkusant!‘

Australski par je iznenađujuće pobijedio Pavića i Mektića, a uslijedio je pravi show s verbalnim optužbama
Piše: SNObjavljeno: 09. veljača 2022. 14:07

Ne smiruju se tenzije između najboljeg svjetskog para Mate Pavića i Nikole Mektića s jedne te Nicka Kyrgiosa i Thanasija Kokkinakisa s druge strane

Australski par je iznenađujuće izbacio Pavića i Mektića u drugom kolu Australian Opena, a nakon tog meča bilo je puno tenzija i različitih izjava. Najviše je javnost uzburkala izjava Kyrgiosa kako mu je trener hrvatskog para prijetio fizičkim obračunom.

"Samo da vas obavijestim, nakon jučerašnjeg meča u parovima, suparnički trener je prijetio da će se potući sa mnom u teretani. A sve zato što sam ih pogodio teniskom lopticom", napisao je Kyrgios, na što je njegov partner Kokkinakis odgovorio:

"Ovo je ludo! Mislili su da je to UFC."

Optužbe su se odnosila ne Pavićevog kondicijskog trenera, a o cijelom incidentu je sada progovorio sam Pavić u podcastu Wish&Go.

"Navijači nisu bili korektni, teško je igrati u tim uvjetima protiv Kokkinakisa i pogotovo Kyrgiosa, koji je, da budem politički korektan, cirkusant i idiot. Njemu se jako puno dopušta, a definitivno ne poštuje protivnike. Imamo s jedne strane igrača poput Monfilsa, koji je showman i koji je zanimljiv, a Kyrgios je obični cirkusant i pun nepoštovanja", rekao je Pavić koji je i odmah nakon ispadanja od Australaca, koji su na kraju i osvojili prvi Grand Slam sezone, imao primjedbe na navijače.

"Očito je da navijaju za Australce, ali ne bi im škodilo da pokažu poštovanje i prema suparnicima, prema drugim igračima", rekao je tada Pavić.

Linker
25. travanj 2024 12:52