BOZIC/BETAPHOTO/SIPA PRESS/PROFIMEDIA Bozic/betaphoto/Sipa Press/Profimedia
NIJE BIO RASPOLOŽEN

Napeto na treningu, nervozni Đoković poviknuo na Gorana Ivaniševića: ‘Molim te, reci mi što da radim!‘

Novak Đoković bio je vidno nervozan tijekom posljednjeg treninga u Beogradu
Piše: SNObjavljeno: 19. travanj 2022. 18:21

Srpski mediji javljaju kako je najbolji tenisač svijeta danas proveo više od dva sata na terenu trenirajući, ali nije bio dobro raspoložen.

"Ne vidim ništa", žalio je Đoković na zemlju, odnosno prašinu, koja je letjela posvuda zbog jakog vjetra tijekom treninga s Rusom Aslanom Karecevom.

"Članovi njegovog stožera su se držali po strani. Samo je Goran Ivanišević komunicirao sa njim. A Nole je insistirao da stalno ponavljaju poen čim bi napravio pogrešku", piše Blic Sport.

Đoković je od fizioterapeuta Miljana Amanovića tražio da mu donose ručnik poslije svakog poena, a oko terena je gužva bivala sve veća. Djeca, fotoreporteri i novinari pratili su trening, a srpski tenisač je bio sve nervozniji kako se isti bližio kraju.

I dok je Karacev mirno vraćao loptice Đoković je nezadovoljno vrtio glavom i u jednom je trenutku poviknuo na Ivaniševića: 'Molim te, reci mi što da radim!'

U toj jednostavnoj rečenici: 'Reci mi što da radim!' vidjelo se zapravo pod kolikim je Nole pritiskom, piše Blic uz objašnjenje kako Đoković sigurno uoči početka 2022. godine nije mogao zamisliti da će do kraja travnja odigrati svega dva meča.

Prvi suparnik Đokoviću na ATP turniru u Beogradu je sunarodnjak Laslo Đere, a meč je na rasporedu u srijedu.

Linker
25. travanj 2024 09:00