KARIM SAHIB Afp
OGLASILI SE I ORGANIZATORI

Nova neizvjesnost za Đokovića! Srbin je u ždrijebu, zna i moguće protivnike, no i dalje postoji veliki problem

"U komunikaciji smo s njegovim timom", poručili su organizatori Indian Wellsa
Piše: SNObjavljeno: 09. ožujak 2022. 08:42

Nakon turnira u Dubaiju na kojem je zaigrao po prvi puta nakon sapunice u Melbourneu, Novak Đoković mogao bi zaigrati i na Indian Wellsu iako to donedavno nije bila toliko izgledna opcija.

Naime, srpski tenisač našao se u ždrijebu ovog turnira iz Masters 1000 serije, oglasili su se već i organizatori, ali to ne znači da će Novak zaista i zaigrati. Problem je već odavno poznat, trenutno drugi tenisač svijeta nije cijepljen protiv koronavirusa iz zbog toga bi mogao imati probleme prilikom ulaska u SAD.

Zaigra li, drugi tenisač svijeta bit će slobodan u prvom kolu, a u drugom ga čeka uspješniji iz susreta Australca Jordana Thompsona i Belgijca Davida Goffina.

"Đoković je na popisu igrača koji bi mogli zaigrati na turniru i zato se nalazi u ždrijebu. Komuniciramo s njegovim timom. Ipak, i dalje nije odlučeno hoće li nastupiti jer mu je za ulazak u SAD potrebno odobrenje Centra za kontrolu i prevenciju bolesti. Objavit ćemo više informacija onda kada ih budemo imali", priopćili su organizatori turnira.

Linker
18. svibanj 2024 23:47