Novak Đoković sezonu je završio porazom u polufinalu ATP Finalsa
 AFP
NEMA IZBORA

Novak Đoković jednostavno neće imati izbora: ‘Učinit će on to kad mu narede, a samo iz jednog razloga!‘

Novak je poručio da ne bi volio da ga netko prisiljava na cijepljenje, no mogao bi pristati
Piše: SNObjavljeno: 25. studeni 2020. 10:36

Nakon što je Qantas, najveća australska zrakoplovna tvrtka, objavio da će uvjet da se vozite s njima biti dokaz da ste cijepljeni, polako i drugi počinju razmišljati u tom smjeru, a preporuka je i za sve sportaše da se cijepe uoči Olimpijskih igara.

Jedan od onih koji je još tijekom proljetne karantene poslao vjerojatno nespretnu poruku da se neće cijepiti je Novak Đoković, no njegov kolega s Toura misli da će Srbin promijeniti mišljenje.

"Mislim da bi se svi tenisači trebali cijepiti i pristati na to za dobrobit sporta. Naravno pod uvjetom da je sve to dokazano u redu i bez nikakvih značajnih nuspojava", poručio je Andy Murray, bivši osvajač Wimbledona.

image
AFP

Prvi tenisač svijeta javno je rekao da ne bi volio da ga netko prisiljava na cijepljenje, no Škot misli da će Srbin pristati i promijeniti mišljenje.

"Mislim da će promijeniti mišljenje. Ako bude uvjet za to igranje tenisa, sigurno će se cijepiti. Moramo pričekati još neko vrijeme i vidjeti kakav će stav biti u ATP i WTA Touru, ali siguran sam da bi svi tenisači učinili sve da se sve što prije vrati u normalnu", zaključio je bivši pobjednik US Opena i osvajač zlatne olimpijske medalje u singlu.

Škot je najavio da mu jedan od ciljeva nova olimpijska medalja, no obzirom na formu, može samo sanjati. No daleko je još Tokio i ako ga ozljede poštede, možda i bude konkurentan...

Linker
20. travanj 2024 01:12