DAVE SHOPLAND/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
OGLASIO SE SRPSKI TENISAČ

Novak Đoković poslao dirljivu poruku Rogeru Federeru: ‘Čast mi je što te poznajem, na terenu i izvan njega...‘

Novak Đoković napokon se oglasio povodom objave o odlasku u mirovinu Rogera Federera
Piše: SNObjavljeno: 16. rujan 2022. 15:52

Đoković je bio jedan od rijetkih najboljih tenisača svijeta koji se nisu oglasili na društvenim mrežama povodom umirovljenja švicarskog asa, a navijači su već počeli nagađati zašto to nije učinio.

Sada je odao priznanje suparniku s kojim je godinama vodio velike sportske bitke.

"Rogere, teško je vidjeti da je došao taj dan i riječima opisati sve što samo zajednički podijelili u sportu. Više od desetljeća vodili smo nevjerojatne bitke na terenu i podijelili nezaboravne trenutke. Tvoja karijera je postavila ton tome što znači postići izvrsnost i kako voditi s intergitetom i uravnoteženosti. Čast mi je poznavati te na terenu i izvan njega i radujem se tome i u godinama koje dolaze. Znam da će novo poglavlje u tvom životu donijeti ti nevjerojatne stvari. Mirka, tvoja djeca, svi tvoji voljeni i navijači imaju se puno toga za veseliti. Moja obitelj ti želi puno zadovoljstva, zdravlja i prosperiteta u budućnosti. Veselim se proslavi tvojih postignuća i vidimo se u Londonu", napisao je Đoković na Instagramu.

Podsjećamo, Federer će posljednji nastup u aktivnoj karijeri imati sljedećeg tjedna u Londonu na Laver Cupu na kojem će njegovom timu, boje Europe, između ostalih, biti sam Đoković, Rafael Nadal i Andy Murray.

Linker
25. travanj 2024 04:02