Novak Đoković

 TIZIANA FABI Afp
POGLED PREMA FRENCH OPENU

Novak Đoković poslao poruku ljutom rivalu uoči Roland Garrosa, Nadal u problemima uoči Pariza

Novak Đoković otkrio je da se "osjeća savršeno" uoči nadolazećeg Roland Garrosa
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 16. svibanj 2022. 15:53

Đoković je u Rimu sjajan tjedan zaključio odličnom igrom i pobjedom u finalu protiv Stefanosa Tsitsipasa (6-0, 7-6).

"Fizički sam se osjećao jako dobro od Madrida nadalje. Već tamo sam osjećao da su problemi s kojima sam se suočavao u Monte Carlu i Srbiji iza mene. Uložio sam puno sati rada između Srbije i Madrida. Imao sam tjedan dana odličnih treninga", kazao je Đoković te nastavio:

"Znao sam da to nije nešto povezano s mojom kondicijom, već sa zdravstvenim problemom, bolešću koju sam imao neposredno prije turnira u Monte Carlu. Pokazalo se točnim. Sada se osjećam savršeno."

image
ANDREAS SOLARO Afp

Dok se čini da je Đokovićeva kondicija na dobrom mjestu ispred Roland Garrosa, isto se ne može reći za najvećeg rivala Nadala. Španjolac je rano ispao u Rimu u meču protiv Denisa Šapovalova, gdje se vidjelo da se njegov dugogodišnji problem sa stopalom rasplamsao. Nadal je prisiljen raditi zdravstvene manevre kako bi uopće igrao na Roland Garrosu.

"Prva stvar koju trebam učiniti je ne imati bolove kako bih mogao trenirati. To je to… Istina je da ću tijekom Roland Garrosa imati svog liječnika sa sobom."

Nakon Rima Đoković se definitivno nametnuo kao prvi favorit drugog po redu Grand Slama u sezoni. Đoković se osjeća savršeno, a Nadal je u velikim problemima...

Linker
19. travanj 2024 04:32