Novak Đoković 

 VALERY HACHE Afp
ŠOU U KNEŽEVINI

Novi Đokovićev obračun s publikom, evo kako je isprovocirao salve zvižduka u Monte Carlu

Upravo je to uzeo kao dodatni motiv i počeo igrati sve bolje...
Piše: SNObjavljeno: 11. travanj 2024. 16:36

Nakon uvjerljive pobjede nad Romanom Safiullinom, kojem je propustio tek tri gema, Novaka Đokovića je 3. kolu Monte Carla dočekala nešto jača prepreka, u vidu Talijana Lorenza Musettija.

Prvi reket svijeta izgubio je servis već u prvom gemu, dok je Musetti bez većih problema osvajao svoje servis-gemove. Sve do jednog trenutka...

U osmom gemu seta, pri Musettijevom servisu i vodstvu 4-3, Đoković se požalio sucu na jednu lopticu koja je prema njegovu mišljenju završila u ‘autu‘, što je naposljetku potvrđeno i provjerom, ali i to je bilo dovoljno da naljuti navijače koji su ga "nagradili" salvama zvižduka.

image

Novak Đoković

VALERY HACHE Afp

Novak kao Novak, morao je reagirati. Na svoj način. Dok su mu tribine zviždale, on je dirigirao gledateljima i tako ih još dodatno naljutio. Svojevrsni obračun s publikom uzeo je kao dodatni motiv i počeo sve bolje igrati. Štoviše, upravo je u tom "gejmu", u kojem je Musetti imao 40-0, Đoković došao do "breaka" i izjednačenja na 4-4. Naposljetku je napravio još jedan "break" i osvojio set sa 7-5.

Linker
23. travanj 2024 16:48