KARIM SAHIB Afp
TEŽAK UDARAC

Odbijen zahtjev Novaka Đokovića! Prvi tenisač svijeta ne smije u SAD, ali jedan čovjek može sve promijeniti

‘On to mora popraviti, odobriti izuzeće i pustiti ga da se natječe u Sjedinjenim Državama‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 04. ožujak 2023. 08:25

Srpskom tenisaču Novaku Đokoviću odbijen je ulazak u SAD, rekao je senator Floride Rick Scott.

- Upravo sam obaviješten da je Ministarstvo domovinske sigurnosti SAD-a odbilo zahtjev Novaka Đokovića za izuzećem od cjepiva, što ga čini nepodobnim za turnire u Indian Wellsu i Miamiju - poručio je Scott.

- Joe Biden to mora sada popraviti, odobriti izuzeće i pustiti ga da se natječe u Sjedinjenim Državama - dodao je na Twitteru.

Turnir u Indian Wellsu održat će se od 6. do 19. ožujka. Turnir u Miamiju - od 19. ožujka do 2. travnja. Đokovićeva peticija nije urodila plodom.

Podsjetimo, sinoć je Đoković iznenađujuće lako izgubio u polufinalu ATP turnira u Dubaiju. Rus Danil Medvedjev slavio je sa 6:4, 6:4, a iste večeri na Twitter profilu US Opena osvanula je poruka sa sadržajem:

"Novak Đoković je jedan od najvećih pobjednika koje je naš sport ikada vidio. USTA i US Open se nadaju da će njegova peticija uspjeti, te da će igrati u Indian Wellsu i Miamiju".

No, kao što vidimo, peticija nije uspjela i sada je sve na predsjedniku SAD-a Joeu Bidenu.



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

Što se sve događa u Osijeku i zbog čega Rene Poms uopće nije trebao biti trener slavonskog prvoligaša? Koju je veliku grešku HNS napravio u tom slučaju? Smjena trenera u Osijeku bila je glavna tema novog izdanja podcasta ‘VAR soba‘ s Ilijom Lončarevićem i Robertom Šolom. Pričali smo i o utakmicama četvrtfinala Kupa Hrvatske, promjeni sustava igre Hajduka te najavili 24. kolo SuperSport HNL.

Linker
18. svibanj 2024 10:02