VALERY HACHE Afp
NIKAD KRAĆA

‘Osjećaj je užasan, igrao sam katastrofalno i nisam raspoložen‘: Presica Novaka Đokovića kakva se ne pamti

Najbolji tenisač svijeta nije bio raspoložen za priču nakon šoka u Monte Carlu
Piše: SNObjavljeno: 14. travanj 2023. 07:59

Talijan Lorenzo Musetti izbacio je najboljeg tenisača svijeta u osmini finala i slavio pobjedu 4-6, 7-5, 6-4. Zanimljivo je kako je Đoković imao set prednosti i vodstvo 4-2 u drugom setu, ali potom je nervoznim reakcijama ispustio prednost i meč nakon tri sata velike borbe.

"Iskreno, osjećaj je užasan nakon ovakvog meča. Ali čestitam mu, ostao je čvrst u važnim trenucima. To je sve što mogu reći. Neka mu je sa srećom", rekao je vidno neraspoloženi i utučeni Đoković na presici nakon meča.

image
VALERY HACHE Afp

Srpski je tenisač igrao s bandažom na laktu, a nakon pauze zbog kiše na teren se vratio s flasterom na butini lijeve noge.

"Ne mogu ništa reći. Osjećam se ok, dobro sam. Čestitam mu i idemo dalje. Uvijek se nadate dobrom danu na poslu, ali znam da ne igram tako sjajno. On je igrao jako dobro, znao sam da će meč biti težak", dodao je Đoković koji je prošle sezone u Monte Carlu ispao u 2. kolu nakon poraza od Fokine.

image
VALERY HACHE Afp

"Ne znam što da kažem... Uvijek je gorak ukus u ustima posle poraza. Čestitke njemu, ali je moja igra bila katastrofalna i nisam raspoložen pričati duže od ovoga", zaključio je Đoković, a srpski mediji navode kako ovako neraspoloženog Novaka na presici ne pamte.

Linker
01. svibanj 2024 18:09