Alexander Zverev 

 ELLA LING/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Ella Ling/Shutterstock Editorial/Profimedia
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Oštar napad jednog od najboljih igrača svijeta: ‘To je apsolutna sramota! Pogledajte što se događa iza kulisa...‘

Nakon poraza u finalu Madrida od Carlosa Alcaraza oštre je kritike uputio Alexander Zverev
Piše: SNObjavljeno: 09. svibanj 2022. 10:22

Upućene su ATP-u i to zbog rasporeda mečeva. Naime, treći je tenisač svijeta imao manje od 20 sati razmaka između polufinalnog i finalnog meča protiv Stefanosa Tsitsipasa.

"Moram reći da je posao ATP-a ove nedjelje bio apsolutna sramota. Prije dva dana otišao sam spavati oko 4, 4.30 ujutro, a jučer sam legao u 5.20 ujutro. Ako neka normalna osoba ode spavati jedan dan u 4 ujutro, a drugi u 5 ujutro, za nju će teško biti uopće budan, a ja sam još igrao finale protiv Alcaraza koji je za mene trenutno svjetski broj 1, i to na turniru iz serije Masters 1000", rekao je Zverev.

Njemački tenisač nimalo ne umanjuje vrijednost pobjede Alcaraza (6:1, 6:3), ali kaže da bi finale bilo manje izvjesno da se mogao dobro odmoriti između mečeva.

"Nisam imao koordinaciju na svom servisu, niti na udarcima. Nisam imao apsolutno nikakve šanse igrati na svojoj razini, a ovo nije prvi put da se tako nešto događa. U Acapulcu sam igrao do 5.00, a budan sam bio do 8.30 ujutro. Da budem iskren, malo sam umoran od toga...Da, odigrao sam loš meč, radio sam dvostruke pogreške i nisam igrao dobro. Ali pogledajte malo što se događalo prethodnih dana i štos e zapravo događa iza kulisa. Mislim da baš nije pošteno", zaključio je Alcaraz.

Linker
26. travanj 2024 05:48