GORAN SEBELIC Cropix
TEŠKO MU JE SVE PALO

Razočarani Hrvat ušao u verbalni okršaj s Talijanom, a onda pojasnio: ‘Bilo je nesportski, to je i presudilo‘

Šepao je Talijan između poena, ali kad je jednom lopta bila u igri, ti problemi nisu bili toliko vidljivi
Piše: SNObjavljeno: 23. srpanj 2024. 06:57

Splićanin Mili Poljičak ostao je milimetar do pobjede protiv 54. tenisača svijeta Talijana Lorenza Sonega koji ga je svladao sa 6-2, 6-7 (1), 7-6 (9), a hrvatski tenisač je u odlučujućem ‘tie-breaku‘ imao dvije meč-lopte (6-5, 8-7).

Upravo u ‘tie-breaku‘ se dogodio trenutak koji je donekle ostavio ‘mrlju‘ na pobjedu do koje je na kraju došao iskusniji Talijan, jer je kod vodstva 4-2 zatražio pomoć fizioterapeuta, zbog bolova u kvadricepsu.

Šepao je između poena, ali kad je jednom lopta bila u igri, ti problemi nisu bili toliko vidljivi. Imao je Sonego prednost od 5-2 i dva servisa, ali je Poljičak uspio nanizati četiri poena zaredom i doći do meč-lopte. Sonego je pogodio još jedan odličan prvi servis, a onda i on došao do meč-lopte.

image
GORAN SEBELIC Cropix

Bio je po samom završetku meča Mili jako razočaran i ljut na Talijana te mu je i uputio i nekoliko riječi, a potom je i javnosti otkrio što ga je zasmetalo.

- Zaista ne znam što reći, teško mi je komentirati. Dao sam sve od sebe, a na kraju je bilo i malo nesportskog ponašanja s njegove strane koje je na kraju presudilo i meč - rekao je Mili pa nastavio:

- Mislim da sam bio bolji, ali taj fizio na 4:2, pa prenemaganje ... mislim da do zadnja dva poena nije pokazao niti jedan znak da on ne može. Milim on na moje break lopte i sve igra normalno, ali...ma glupo je pričati o njemu. Jako dobar meč s moje strane.

Linker
05. rujan 2024 20:04