Serena Williams na pariškom Fashion Weeku

 STEFANO RELLANDINI Afp
U NOVOM IZDANJU

Serena Williams: ‘Da sam ja to napravila, završila bih u zatvoru! Očito postoje dvostruki standardi‘

‘Nema veze. Na kraju dana ja sam ono što jesam i volim sebe ovakvu kakva sam‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 05. ožujak 2022. 10:27

Serena Williams uvijek je bila bez dlake na jeziku. Jedna od najvećih tenisačica i sportašica svih vremena ovaj je put prokomentirala kaznu koju je treći tenisač svijeta Alexander Zverev zaradio zbog incidenta na turniru u Meksiku. Podsjećamo, treći tenisač svijeta izbačen je s turnira u Meksiku jer je reketom nekoliko puta udario po stolici na kojoj je sjedio glavni sudac. Čak ga je s jednim udarcem dohvatio i po nozi.

Uglavnom, Zverev je izbačen s turnira i novčano kažnjen s 40.000 dolara. Mnogi su mišljenja da je Zverev morao biti daleko oštrije kažnjen.

image
STEFANO RELLANDINI Afp

"Neupitno je da postoje dvostruki standardi, ja bih vjerojatno završila u zatvoru da sam takvo što napravila. Stvarno to mislim", rekla je Serena Williams u izjavi za CNN.

"Zapravo sam jednom već bila na uvjetnoj kazni", podsjetila je Serena je na svoj čuveni ispad s Wimbledona 2009., kad je kažnjena sa 175.000 dolara i uvjetnom suspenzijom od dvije godine zbog nesportskog ponašanja tijekom meča.

"Usporedite te dvije situacije i kazne koje su nakon toga bile izrečene", poentirala je Serena te zaključila: "Nema veze. Na kraju dana ja sam ono što jesam i volim sebe ovakvu kakva sam."

Linker
27. travanj 2024 05:59