VALERY HACHE Afp
NISU TO OČEKIVALI

Udarac za najboljeg tenisača svijeta: ‘Ovoga se plašila cijela Srbija, Đoković dobio šokantne vijesti‘

Nagađalo se da bi sve zabrane u SAD-u od 11. svibnja trebale biti ukinute, ali čini se, da ipak neće
Piše: SNObjavljeno: 30. travanj 2023. 07:39

Kako stvari stoje, postoje šanse da najbolji tenisač svijeta Novak Đoković ipak neće moći zaigrati na US Openu, kao i jakom turniru u Cincinnatiju koji su na rasporedu u kolovozu, odnosno početkom rujna.

Iz SAD-a stižu informacije da je američki predsjednik Joe Biden poslušao i uvažio preporuke Centra za zarazne bolesti (CDC), pa bi zabrana ulaska u zemlju svima koji nisu cijepljeni protiv koronavirusa trebala vrijediti i dalje. Ovakvu vijest prenio je Daily Mail, a glasno je odjeknula u srpskim medijima.

Ukoliko se ovakvi navodni ispostave točnima Đoković bi u tom slučaju morao propustiti turnire u Americi, gdje ranije u ožujku nije igrao u Indian Wellsu i Miamiju upravo zato što nije cijepljen.

image
VALERY HACHE Afp

Nagađalo se da bi sve zabrane u SAD-u od 11. svibnja trebale biti ukinute, pa bi ulazak u zemlju bio dozvoljen i osobama koje nisu cijepljene, ali posljednje informacije govore da neće biti tako.

‘Ovoga se plašila cijela Srbija, Novak dobio šokantne vijesti iz Amerike‘, naslov je koji je osvanuo na Kuriru. B92 piše o ‘Lošim vijestima za Novaka Đokovića‘, dok Blic navodi kako ‘Joe Biden stopira Đokovića‘.

Đoković je u karijeri osvojio 22 Grand Slam turnira, od čega tri US Opena, posljednji put 2018. godine.

Linker
19. travanj 2024 00:21