GLYN KIRK Afp
FILM IH JE SLOMIO

VIDEO: Cijela dvorana plakala je s Feđom i Rafom! Pogledajte najemotivniji trenutak nevjerojatne večeri

Federer je sjeo pored Španjolca na klupu, putem videozida je pušten film o njegovoj karijeri...
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 24. rujan 2022. 08:58

Roger Federer odigrao je posljednji meč u karijeri i svoj veličanstveni teniski put priveo kraju. Nakon što su on i Rafael Nadal na Laver Cupu u Londonu izgubili od Jacka Socka i Francesa Tiafoea (4-6, 7-6, 11-9), veliki Švicarac održao je govor nabijen snažnim emocijama. U jednom trenutku slomio se i zaplakao, a isto je učinio i jedan od njegovih najvećih dojučerašnjih rivala.

Federer je, po završetku meča, razgovarao s Jimom Courierom i većim dijelom intervjua uspijevao suzdržavati emocije, ali nakon što je počeo govoriti o supruzi Miroslavi Vavrinec, briznuo je u plač.

image
GLYN KIRK Afp

- Davno me mogla zaustaviti, ali nije. Podržavala me i dopustila mi je igrati, jedva je kroz jecaje i suze govorio 41-godišnjak, a tu situaciju emotivno je proživljavao i Nadal kojem su također potekle suze.

Federer je potom sjeo pored Španjolca na klupu, a putem videozida je pušten kratak film o njegovoj karijeri. Veliki rivali, koji su svojevremeno vodili brojne epske bitke i igrali završnice najvećih teniskih turnira, zajedno su gledali taj uradak i plakali.

image
GLYN KIRK Afp

Upečatljiva scena obišla je svijet i na najvjerdostojniji način ilustrirala emotivan kraj jedne teniske epohe.

OVDJE POGLEDAJTE NAJEMOTIVNIJU SCENU, FEDERER I NADAL ZAJEDNO PLAČU

Federer i Nadal međusobno su igrali ukupno 40 puta. Španjolac je pobijedio 26 puta, a bolji omjer ima i u finalima (14-10).

Linker
26. travanj 2024 18:08