Luca Nardi

 MATTHEW STOCKMAN Getty Images Via Afp
Senzacija u Indian Wellsu

VIDEO Mladi Talijan u nevjerici nakon pobjede nad Đokovićem: ‘Imam njegovu sliku u sobi...‘

‘Do danas me nitko nije poznavao, a sad sam ga pobijedio‘
Piše: Dominik NeferanovićObjavljeno: 12. ožujak 2024. 07:37

Prvi igrač svijeta, Novak Đoković, šokantno je poražen u trećem kolu Indian Wellsa. Pobijedio ga je mladi Talijan, 123. igrač svijeta, Luca Nardi (6:4, 3:6, 6:3).

Nardi se jedva probio do glavnog ždrijeba popularnog "petog Grand Slama" i nakon ispadanja u kvalifikacijama, kao "lucky loser" uspio napraviti senzaciju kakvu nitko nije očekivao, pa ni on sam. To potvrđuje i reakcija nakon nestvarno dobro odigranog meča protiv najboljeg tenisača današnjice.

Kada je shvatio da je pobijedio, Nardi je samo bacio reket i uhvatio se za glavu što je potrajalo nekoliko trenutaka.

>>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE <<<

Osim nevjerice nakon posljednjeg poena, senzacija turnira je bila šokirana i tijekom davanja izjave neposredno nakon meča.

- Ne vjerujem i dalje, imam njegovu sliku u sobi, a sada sam ga pobijedio. On je moja legenda, uzor. Do danas me nitko nije poznavao, a sad sam ga pobijedio. Nadam se da je publika uživala u igri. Jako sam zadovoljan - rekao je Nardi odmah nakon pobjede.

Posljednji put kada je Đoković izgubio od igrača koji je rangiran niže od Nardija bilo je 2018., kada ga je tada 140. tenisač svijeta Martin Klizan pobijedio na zemlji. Nardija sada čeka Amerikanac Tommy Paul (17. igrač svijeta), a hoće li ga ova pobjeda mentalno potrošiti, doznat ćemo sutra od 20 sati.

Linker
22. travanj 2024 00:26