Nick Kyrgios

 FREDERIC J. BROWN Afp
KONTROVERZNI AUSTRALAC

VIDEO: Nije moglo bez divljanja! Od razbijanja reketa, do svađe s publikom - pogledajte bijes Nicka Kyrgiosa

Australskom tenisaču poraz nije najbolje sjeo, a svojim je reakcijama ponovno postao priča dana
Piše: SNObjavljeno: 18. ožujak 2022. 10:49

"Što hoćete da vam kažem? Je li to bila moja namjera? Nije. Takve se stvari događaju. Da ponovim milijun puta, reket ne bi otišao u tom smjeru", rekao je Nick Kyrgios nakon poraza od Rafaela Nadala i oproštaja od Indian Wellsa. Kontroverzni Australac tom se izjavom referirao na ispad do kojeg je došlo nekoliko trenutaka nakon završetka meča i tijekom kojeg je umalo stradao mladi sakupljač loptica.

Kyrgiosu nije najbolje sjeo poraz ( 7:6, 5:7, 6:4) pa je u naletu bijesa razbio reket o tlo. Ništa tu ne bi bilo čudno, česta je to reakcija u svijetu tenisa, ali ovoga puta reket se odbio i zamalo pogodio dječaka koji se u posljednji trenutak izmaknuo i tako izbjegao potencijalnu ozljedu i tragediju.

image

Nick Kyrgios

CLIVE BRUNSKILL Afp

"Želim se ispričati tom klincu. Bila je to čista nesreća. Bio sam frustriran krajem meča. Reket se ludo odbio. Nije mi to bila namjera. Ako znate tko je taj dečko, pošaljite mi poruku i ja ću mu pokloniti reket. Nadam se da je dobro", poručio je Kyrgios, a nešto kasnije se javio i sam sakupljač loptica te prihvatio njegovu ispriku i ponudu.

No, nije to bio jedini Kyrgiosov ispad na ovome meču. U međuvremenu se pojavio i video koji prikazuje divljanje australskog tenisača. Od razbijanja reketa do svađe s gledateljima...

>>> OVDJE POGLEDAJTE KAKO JE KYRGIOS OPET DIVLJAO <<<

Spomenimo i da će Nadal u polufinalu igrati protiv sunarodnjaka Carlosa Alcaraza koji je pobijedio Britanca Camerona Norrieja sa 6-4, 6-3. 18-godišnji Španjolac je postao drugi najmlađi polufinalist ovog turnira nakon Andrea Agassija, koji je imao 17 godina kada je 1988. ušao u polufinale. Nadal i Alcazar su do sada igrali jednom, lani u Madridu, a slavio je 17 godina stariji Nadal.

Linker
18. travanj 2024 23:06