Milorad Dodik

 Screenshot: Twitter
‘30 SEKUNDI LUDILA‘

VIDEO: Procurila skandalozna snimka Milorada Dodika: ‘Teški ovi Đokovići u pi*** materinu. Uf, ciganija‘

Predsjednik entiteta Republike Srpske ugostio je slavnu obitelj, a onda ju propisno izvrijeđao
Piše: SNObjavljeno: 26. travanj 2023. 09:27

Novak Đoković doživio je gorko razočaranje za prošlotjednom ATP turniru u Banja Luci, ali više od ispadanja u četvrfinalu mogao bi mu zasmetati video koji je danas procurio s tamošnje RTS televizije.

Đokovića je u četvrtfinalu senzacionalno izbacio sunarodnjak Dušan Lajović, no i pored toga što je kao najveća zvijezda stigao u Banja Luku i povukao za sobom svjetske TOP igrače, nisu svi bili potpuno zadovoljni.

Točnije, Đokovići nisu impresonirali kontroverznog predsjednika entiteta Republike Srpske Milorada Dodika koji je gostujući na RTS-u izrekao svoje pravo mišljenje o slavnoj obitelji.

Snimka je nastala u emisiji ‘OKO‘ prije nego je započeo sam prijenos, ali je nekako ipak našla put do šire javnosti.

"Mada, mogu ti reći da su ovi Đokovići teški u pi*** materinu. Naši ljudi sve to doživljavaju na emocije, ali kada uđeš u posao, uf..., ciganija poprilična, mogu ti reć‘. Oni suradnici njihovi..., to... Onda izgubi u polu... Nije u polu, u četvrtfinalu. A mi sve bazirali na tome", rekao je Dodik u ‘trideset sekundi potpunog ludila‘, kako su pojedini mediji iz BiH prozvali ovaj nastup.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Ne treba uopće da će snimka izazvati različite reakcije u regiji, a vidjet ćemo hoće li se oglasiti i sam Novak Đoković.

Turnir u Banja Luci (Srpska Open) na kraju je osvojio Dušan Lajović, 32. tenisač svijeta, u finalu pobijedio Rusa Andreja Rubljova s 2:1 u setovima (6-3, 4-6, 6-4).

Linker
28. travanj 2024 04:26