Đokovićev fizioterapeut sprema napitak

 SCREENSHOT
MISTIČNO PIĆE

VIDEO: Što je to unutra? Đokovićevi treneri skrivali fizioterapeuta dok je mućkao tajni napitak

Ovo nije prvi put da se priča o mističnim bocama koje Đoković dobiva za vrijeme meča. Slično se dogodilo i u Wimbledonu.
Piše: SNObjavljeno: 07. studeni 2022. 22:14

Svaki potez Novaka Đokovića pažljivo se prati od strane cjelokupne svjetske javnosti, a srpski tenisač kao da se trudi da stvori dovoljno materijala za sve dušobrižnike.

Tako je sada u javnost izašao video snimljen u polufinalu ATP turnira u Parizu. Dok je Đoković igrao protiv Stefanosa Tsitsipasa njegov je fizioterapeut pripremao napitak koji je uskoro bio poslan na teren Đokoviću. U tome nema ništa sporno jer je uobičajena praksa da tenisačice i tenisači iz trenerskog kuta za vrijeme meča dobiju takve stvari, ali je problem nastao u tome što se Đokovićev fizioterapeut dobro skrivao kako se ne bi vidjelo što stavlja u bocu koja je poslana tenisaču. Dapače, kada su u njegovom boxu vidjeli da ih se snima, tijelima su ogradili fizioterapeuta dok je on završio pripremanje mističnog pića.

Ovo nije prvi put da se priča o mističnim bocama koje Đoković dobiva za vrijeme meča. Za vrijeme Wimbledona se pojavio video u kojem je vidljivo da Đoković konzumira nešto iz bijele, neprozirne bočice.

Nakon što ju je uzeo, srpski tenisač se okrenuo prema svojem timu na tribinama i gestikulacijom pitao je li sada treba to konzumirati. Nakon što je očigledno dobio potvrdni odgovor, Đoković doslovno upuhuje u sebe sadržaj bočice. Jasno je da se ne radi o nikakvom napitku, više sve izgleda kao nekakvo inhaliranje.

Linker
23. travanj 2024 16:18