Novak Đoković

 TIZIANA FABI/Afp
NA RUBU SVAĐE

VIDEO Tenzije u Rimu: Suparnik Đokovića gađao lopticom nakon što je zakasnio na meč, Novak ga ‘ubio‘ pogledom

Srpski tenisač je sa 6:3, 6:4 svladao Camerona Norrieja i izborio četvrtfinale Mastersa u Rimu
Piše: SNObjavljeno: 16. svibanj 2023. 12:44

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale ATP Masters 1000 turnira u Rimu, na kojem je šest puta bio pobjednik i još šest puta igrao finale. Sa 6:3, 6:4 svladao je Camerona Norrieja u dvoboju koji će se pamtiti po međusobnim trzavicama i situaciji na rubu verbalnog obračuna.

Meč je počeo uz kašnjenje koje je neuobičajeno za ATP Tour. Izvjestitelji u Rimu pišu da je Norrie nervozno čekao da se Đoković pojavi na terenu, a ubrzo je otkriven i razlog kašnjenja.

Kako prenosi B92, komentator britanske televizije otkrio je da je srpski tenisač na jutarnjem zagrijavanju ozlijedio rame, zbog čega mu je hitno bila potrebna liječnička intervencija.

Neobičnim događajima u Rimu tu nije bio kraj, jer se u drugom setu dogodio trenutak koji su srpski portali odmah okarakterizirali kao incident. U gemu u kojem je Norrie vratio break, Đoković se nakon izgubljenog poena na mreži okrenuo i krenuo prema osnovnoj crti, a suparnik ga je smešom pogodio u nogu.

Novak se odmah okrenuo i nekoliko sekundi netremice gledao u Norrieja, a publika je, sudeći prema snimkama zvižduka s društvenih mreža, stala na stranu.

Video spornog poena pogledajte ovdje.

Linker
20. travanj 2024 11:06