Getty Images
MALO JE PRETJERAO

VIDEO: TO SE JEDNOSTAVNO - NE RADI Đoković pokazao svoje najgore lice, napao ga čak i najzločestiji dečko svjetskog tenisa, a sada je i kažnjen

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. siječanj 2017. 20:23

Nismo navikli da već prvi turnir ponudi predokus najvećih borbi koje nas očekuju u teniskoj sezoni, ali organizatori Dohe mogu se pohvaliti presedanom. Novak Đoković zaustavio je Andyja Murrayja, razbio njegov niz od 28 pobjeda i najavio da će 2017. obilježiti žestoki krešendo za broj jedan.

Đokovićeva pobjeda 6-3, 5-7, 6-4 puno je značajnija za njegovo samopouzdanje nego što mu je pomogla na ljestvici. Štoviše, Murray je i povećao razliku jer nije branio nikakve bodove, ali sada je jasno da će Srbin na Australian Open stići “napaljen”.

- Nisam mogao zamisliti bolji scenarij za početak sezone. Svladao sam najvećeg suparnika u uzbudljivom, trosatnom maratonu i to je definitivno pozitivan impuls za ono što slijedi - podvukao je Đoković.

Broj jedan i broj dva svjetskog tenisa na mreži su se uoči početka meča šalili da će ovaj uvod tijekom godine dobiti puno repriza.


Djokovic hits a spectator during Doha Final

- Ako će svaki naš meč biti tako napet, dobro ćemo se zabaviti - dodao je dvostruki osvajač Dohe, koji protiv Murrayja sada vodi 25-11.

Đoković je u finalu ponovno pokazao i svoje 'drugo' lice, razbio je reket - doslovno poderao majicu sa sebe, a u jednom trenutku je u bijesu lopticom pogodio gledateljicu na tribini, nakon izgubljenog poena.


Djokovic smashes racket in Doha

Nole se poslije meča ispričao tvrdeći da nije bilo namjere, ali zbog tog 'incidenta' i lomljenja reketa je u ponedjeljak zaradio i kaznu od 2500 dolara.

Da ironija bude veća Noletovu 'žutu minutu' prokomentirao je i zločesti dečko svjetskog tenisa Nick Kyrgios.

"Da sam ja to napravio bi bih suspendiran do 2025. godine", napisao je Kyrgios na svome Twitteru.

Linker
20. travanj 2024 12:18