REUTERS/Sergio Perez
WTA MADRID

VIDEO: UBOJITI POGLEDI TENISKIH LJEPOTICA Bouchard izbacila 'varalicu' Šarapovu nakon rukovanja o kojem će se dugo pričati

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. svibanj 2017. 11:13

U drugom kolu WTA turnira u Madridu koji se igra paralelno s turnirom tenisača Kanađanka Eugenie Bouchard pobijedila je Mariju Šarapovu sa 7:5, 2:6; 6:4.

Bio je to zanimljiv meč koji je trajao skoro tri sata, a posebno je bio zanimljiv jer je Kanađanka nazvala Šarapovu varalicom po njenom povratku na terene nakon dopinške suspenzije na turniru u Stuttgartu..

"Ona je varalica, a takvi nemaju što tražiti u sportu. Trebali su ju doživotno izbaciti, a ne davati joj popzivnice. Tako su dali pogrešnu poruku djeci i mladima. Bila mi je uzor, a ovim me potezom malo uništila", rekla je tada Bouchard.

Na kraju meča uslijedio je ne odviše topli pozdrav.

"Bila sam inspirirana jer mi je puno igračica privatno prišlo i poželjelo mi sreću. To su bile igračice s kojima inače ne pričam, a dobila sam i poruke brojnih ljudi iz teniskog svijeta koji su mi rekli da za mene navijaju. Što mi je rekla? Rekla mi je da sam dobro odigrala. I ja mislim da je ona igrala jako dobro u njezinom takozvanom povratku, a ko to želite tako nazvati", objasnila je Bouchard koja će sljedeće igrati pritiv Njemice Angelique Kerber.

Linker
03. svibanj 2024 05:20