Marin Čilić
 Reuters / Tony O'Brien Livepic
ČEKA PRVU POBJEDU U LONDONU

ČILIĆ OTKRIO KLJUČ PORAZA PROTIV NAJBOLJEG NA SVIJETU 'Servis mora proraditi..., protiv Wawrinke se moram bolje pripremiti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. studeni 2016. 10:09

Marin Čilić započeo je nastup na završnom turniru osmorice najboljih u Londonu s porazom. Ali ne može se reći da je to razočaranje kad s druge strane stoji Andy Murray - najbolji tenisač svijeta.

Čilić je tako sada na omjeru 0-4 na završnom turniru godine u Londonu, a sljedeći suparnik u srijedu bit će mu Švicarac Stan Wawrinka.

"Očito je da moram uhvatiti ritam na servisu. Protiv Murrayja nisam dobro pogađao na željena mjesta, a Andy je jako dobro reternirao. Za Wawrinku se moram bolje pripremiti i moram bolje otvoriti meč", objasnio je Čilić.

"Nisam uspio iskoristiti i par break lopti, osobito na 3:1 gdje sam se mogao vratiti u meč. Ono za čime mogu žaliti je što nisam donio par boljih odluka tijekom meča", dodao je najbolji hrvatski tenisač.

S druge strane, Murray je upisao svoju 20. uzastopnu pobjedu i neporažen je od 18. rujna.

"Ovo je jedan od najboljih mečeva koje sam odigrao ovdje tijekom godina i pokušat ću otići do kraja. Bila je sjajna atmosfera i zaista to cijenim. Nakon dugih nekoliko mjeseci sjajno je znati da ću završiti godinu igrati u takvoj atmosferi".

Linker
08. svibanj 2024 07:56