LONDON

Ćoriću uručena nagradu ATP-a

Piše: HinaObjavljeno: 12. studeni 2014. 20:11

Hrvatski Davis Cup reprezentativac, 18-godišnji Borna Ćorić, u srijedu je u Londonu primio nagradu ATP-a "Zvijezda sutrašnjice" za 2014. godinu, koju je zaradio kao najmlađi tenisač među sto najboljih na pojedinačnoj ATP ljestvici objavljenoj 3. studenoga.

Ćorić se tada nalazio na 92. mjestu, a nagradu je primio kao 89. tenisač svijeta, što mu je najbolji renking u karijeri.

"Nisam to niti blizu očekivao na početku sezone, bio sam stvarno daleko od toga. Ni cilj nije bio završiti u Top 100. To mi je još jedna potvrda da sam među najboljima. Mogu nastaviti samo dobro raditi, dobro igrati, a onda će i sljedeće nagrade doći uskoro", izjavio je Borna Ćorić, koji je nagradu primio u londonskoj O2 Areni, gdje je u tijeku ATP World Tour finale, turnir osmorice najboljih tenisača svijeta na kojem bi jednog dana i sam želio zaigrati.

"Sigurno mi je želja biti ovdje. Što prije, to bolje, ali naravno, nema nekog presinga. Dajem si vremena. Neka sve bude dobro i s ozljedama, i s treninzima, i siguran sam da ću jednog dana biti ovdje kao igrač", zaključio je Ćorić.

Linker
19. svibanj 2024 08:23