REUTERS/Marko Djurica / REUTERS
BIT ĆE SVEGA

ARGENTINCIMA POTONULE SVE LAĐE, ALI DEL POTRO SE NE PREDAJE 'Marin je dobar dečko i prijatelj, ali sutra sve to zaboravljamo'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. studeni 2016. 21:53

Del Potro i Mayer izgledali su snuždeno na konferenciji za medije nakon subotnjeg meča. Kako i ne bi kada su na rubu još jednog poraza u finalu. I peti put bi im trofej Davis Cupa mogao izmigoljiti iz ruku...

Delpo je u situaciji da mora pobijediti kako bi ostavio argetinske nade na životu.

- Dobri smo prijatelji, Marin je dobar dečko, ali sutra sve to zaboravljamo. Bit će protiv Marina težak meč, znamo svi da je imao jako dobru završnicu sezone, a k tome igra sada kod kuće, na domaćem terenu, ima navijače iza sebe... Ali, dat ću sve od sebe, kao i svaki put - kratak je u najavi nedjeljnog dana bio prvi argentinski reket.

Izbornik Orsanic je upitan ima li kakav specijalan recept za psihološku pripremu posljednjeg dana.

- Ova momčad, ova skupina igrača ne treba dodatnu motivaciju. Imamo težak zadatak, no jedva čekamo da dan počne. Jako smo motivirani za nedjelju - izjavio je Orsanic na konferenciji za medije nakon što je pohvalio hrvatski par za pokazano u subotu.

- Mislim da su Marin i Ivan igrali odlično zajedno. Parovi nisu pitanje jednog igrača. Igrali su sve bolje tijekom meča. Dodig zna kako igrati protiv svih vrsta igrača, dobar je i u singlu. Ne bih rekao da je bio najbolji, jednostavno je njihov par bio bolji od našeg.

OVAJ SADRŽAJ VAM OMOGUĆAVA VARTEKS

Linker
29. travanj 2024 12:56