ELLA LING/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Ella Ling/shutterstock Editorial/profimedia
NA RUBU SUZA

Đokoviću zviždala cijela dvorana, on se nakon svega posuo pepelom: ‘Tragičar sam, što da radim?‘

Iako je Srbija imala predost, Talijani su uspjeli preokrenuti rezultat i u finalu ih čeka Australija
Piše: SNObjavljeno: 25. studeni 2023. 21:48

U finalu ovogodišnjeg izdanja Davis Cupa tenisača u Malagi igrat će Australija i Italija, nakon što je Australija još u petak u polufinalu svladala Finsku sa 2-0, Italija je u subotu velikim preokretom stigla do 2-1 pobjede protiv Srbije. Opširnije o pobjedi Italije pročitajte OVDJE.

Novak Đoković najprije je pretrpio poraz od Jannika Sinnera, a potom je u paru sa Kecmanovićem u odlučujućem meču poražen od para Siner-Sonego. Nakon svega je izašao pred novinare i odmah odgovorio na pitanje hoće li i u narednim godinama igrati za Srbiju:

- Tisuću sam puta ponovio da je najveće zadovoljstvo i čast igrati za Srbiju. Sljedeća godina je daleko. Glava je trenutno vruća...

image
LLUIS GENE Afp

- Hvala treneru i stručnom stožeru što su napravili sjajnu atmosferu, bodrili nas, davali maksimum u svom radu. Nedostajala nam je jedna lopta, jedan udarac da se plasiramo u finale. Ta lopta je bila moja i ja preuzimam odgovornost. Ja sam tragičar, što da radim? Tako je - rekao je Đoković, koji je na presici bio vidno potišten.

Podsjetimo, Miomir Kecmanović je pobjedom nad Lorenzom Musettijem donio startnu prednost, ali kasnije je Italija ipak bila ta koja je došla do finala.

Linker
24. srpanj 2024 14:11