Slavlje Hrvatske nakon prolaska u finale

 OSCAR DEL POZO Afp
KADA JE FINALE I GDJE GLEDATI

FOTO: Pogledajte prekrasne scene iz Madrida nakon pobjede nad Srbijom, javio se i Luka Modrić

Naši tenisači i stručni stožer burno su proslavili pobjedu, a pratio ih je i kapetan Vatrenih.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. prosinac 2021. 22:43

Hrvatska Davis Cup reprezentacija plasirala se u finale toga natjecanja nakon što je u Madridu s 2:1 nadigrala Srbiju. Zlatni bod, onaj kojem smo se i najviše nadali, donijeli su nam Nikola Mektić i Mate Pavić. Najbolji par svijeta u dva je seta nadigrao Novaka Đokovića i Filipa Krajinovića. Kako su i sami rekli, Novak je najbolji igrač u singlu, ali parovi su neki drugi sport. Da je tome tako, Pavić i Mektić pokazali su još jednom fantastičnom izvedbom.

image
OSCAR DEL POZO/AFP/PROFIMEDIA Oscar Del Pozo/Afp/Profimedia


image
OSCAR DEL POZO Afp

Nakon pobjede naši su tenisači burno proslavili pobjedu i plasman u nedjeljno finale. Hoće li nam suparnici biti Nijemci, ili pak Rusi okupljeni u reprezentaciju Ruskog teniskog saveza, kako se službeno zovu, saznat ćemo u subotu, nakon što te dvije momčadi odigraju svoje polufinale u Madridu. Kako god, osigurali smo završnicu, u nedjelju od 16 sati, a izravan prijenos bit će na HTV 2.

image
OSCAR DEL POZO Afp

Cijeli dan u dvorani proveo je i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić. Ispratio je hrvatski maestro sva tri meča i nakon pobjede uputio čestitke, kako Borni Goji tako i najboljem paru svijeta.

image

Objava Luke Modrića nakon pobjede Hrvatske

INSTAGRAM LUKA MODRIC

image
OSCAR DEL POZO Afp

image
OSCAR DEL POZO Afp

image
OSCAR DEL POZO Afp

image
OSCAR DEL POZO Afp

Linker
18. travanj 2024 11:04