Novak Đoković

 OSCAR DEL POZO Afp
POLUFINALE DAVIS CUPA

‘Imamo siguran Đokovićev bod!‘; Srbi podgrijavaju vatru uoči velikog obračuna u Torinu

‘Posljednji puta smo razmontirali Hrvate‘, pišu srpski mediji pred okršaj ovoga petka.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. prosinac 2021. 09:05

Srbija slavi pobjedu svojih tenisača nad Kazahstanom u četvrtfinalu Davis Cupa, s tim da većina lovorika pripada najboljem svjetskom tenisaču Novaku Đokoviću koji je dovukao selekciju Viktora Troickog do ove faze natjecanja. O polufinalnom meču s Hrvatskom kalkulira se s potencijalnim bodovima, te se ističe snaga Nikole Mektića i Mate Pavića, ali se i rado podsjeća na posljednji susret ove dvije reprezentacije 2015. kada je Srbija u starom formatu u Kraljevu slavila u osmini finala rezultatom 5-0.

B92 donosi naslov "Srbija protiv Hrvatske za finale - posljednji put je bilo 5:0", pa zatim u tekstu ističe kako Srbija ima siguran Đokovićev bod, Hrvatska Pavićev i Mektićev te da će odlučujući meč biti u singlu za koji se još uvijek ne zna tko će nastupiti.

"Troicki ima izbor u vidu Krajinovića, Lajovića i Kecmanovića, dok Vedran Martić računa na Nina Serdarušića (243) i Bornu Goju (279)", piše B92.

image
SCREENSHOT

Kurir s naslovom "SRBI SU RAZMONTIRALI HRVATE U PRETHODNA DVA MEČA: Novak i ekipa znaju kako do FINALA Davis cupa! I PILIĆ VJERUJE U SRBIJU!", podgrijava atmosferu dodajući kako "Novaku Đokoviću i srpskim tenisačima na putu ka novom trofeju stoje Marin Čilić, kao i sjajni dubl koji čine Mate Pavić i Nikola Mektić".

"Hrvatska i Srbija su do sada dva puta igrale u Davis Cupu. Oba puta pobijedila je naša reprezentacija. Posebno je uvjerljivo bilo prije šest godina u Kraljevu kada su Novak i društvo slavili s 5-0", piše Kurir.

image
SCREENSHOT

"Pred izabranicima selektora Viktora Troickog je sada dan odmora, a onda meč protiv Hrvatske u petak", piše Blic, pod naslovom "Đoković i Ćaćić odveli Srbiju u polufinale Davis cupa! Naše tenisače JOŠ DVA KORAKA DIJELE OD SALATARE, iduća prepreka Hrvati!"

Linker
01. svibanj 2024 13:32