REUTERS/Antonio Bronic / REUTERS
MOŽDA I ODLUČUJUĆI MEČ

IZBORNIK MIRAN UOČI DVOBOJA PAROVA 'Nisam još razgovarao s Marinom. Duga je noć ispred nas za tu odluku'

Piše: HinaObjavljeno: 26. studeni 2016. 00:23

Ivo Karlović nije bio potpuno zadovoljan kako je odigrao dvoboj protiv Juana Martina del Potra u kojem je poražen u četiri seta (4-6, 7-6, 3-6, 5-7) i najavio je da će biti potpuno spreman za nedjelju, bude li morao igrati odlučujući meč pri rezultatu 2-2.

"Nisam umoran. Nismo imali dugačke izmjene. Osjećam da nisam igrao najbolje što mogu, a opet sam imao šansi. Imat ću dan odmora u subotu i pokušat ću korigirati neke stvari. Mislim da ću u nedjelju biti sto posto spreman", rekao je Ivo Karlović

Izbornik Željko Krajan ocijenio je očekivanim rezultat nakon prvog dana, kao i igre svojih izabranika,

"Nijedan ni drugi nisu odigrali meč života, ali to nije bilo ni za očekivati pod ovakvim pritiskom. Možda je najbolje odigrao Delbonis treći i četvrti set, kad nije imao što izgubio pa je opustio ruku i tad mu je sve ulazilo. No, čim je u petom došao u priliku, ruka mu je zadrhtala. Zadovoljan sam s Ivom i Marinom, odigrali su mečeva kako sam i očekivao", rekao je Krajan te dodao:

Zadar, 170916.
Dvorana Visnjik.
Drugoga dana polufinala Davis Cupa izmedu Hrvatske i Francuske na rasporedu je mec u igri parova u kojemu Ivan Dodig i Marin Cilic igraju protiv francuske kombinacije koju cine Nicolas Mahut i Pierre Hugues Herbert.
Na fotografiji: slavlje hrvatskih tenisaca nakon pobjede.
Foto: Josko Ponos / CROPIX
Foto: Josko Ponos / CROPIX
Čilić i Dodig

"Naravno da sam se nadao da možemo dobiti oba meča. Bili bi bliži da je 2-0, ali to još uvijek ne bi značilo da smo pobijedili. Prolazili smo kroz ovakve situacije u posljednjim mečevima. Imamo dvije odlične opcije parova, obje su dobivale sve svoje mečeve u posljednje vrijeme. Mi smo i dalje u ulozi favorita", optimistično je zaključio hrvatski izbornik pred kojim je noć velike odluke, zamijeniti Franka Škugora Marinom Čilićem ili ostaviti nominaciju sa ždrijeba.

"Nijednoj opciji nisam bliži. Nisam još razgovarao s Marinom. Duga je noć ispred nas za tu odluku."

OVAJ SADRŽAJ VAM OMOGUĆAVA VARTEKS

Linker
06. svibanj 2024 19:58