Neja Markicevic / Hanza Media / Hanza Media
NAJLJEPŠI DIO ARENE

MARINOVA KRISTINA OSVOJILA I ARGENTINCE I NAJAVILA OKRŠAJ PROTIV DEL POTRA 'Neće biti lako, ali navikla sam na takve situacije'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. studeni 2016. 09:18

Pomalo su i drski ti argentinski navijači. Dok je Marin Čilić igrao meč, oni su doslovce njemu iza leđa tražili zajedničko fotografiranje s njegovom djevojkom Kristinom!

Očito su Argentinci dobro informirani o svemu, pa su tako u publici prepoznali i mladu Dubrovkinju koja je već godinama u vezi s Marinom.

I ovog je puta u prvom redu.

- Ma, nemojte mene, što ću vam ja reći? Sretna sam zbog Marina, njihove pobjede i to je to - kaže Kristina, koja ne voli medijske istupe.

Čilić je nakon osvajanja Basela rekao da mu je ona srećonoša, da pobjeđuje svaki put u finalima kada je ona na tribinama. To bi značilo da i ovo finale osvajamo?

Opatija, 171014.
U sklopu Dana hrvatskog turizma u sportskoj dvorani Marino Cvetkovic odrzana je svecana dodjela nagrada u akcijama HTZ-a, HGK i Ministarstva turizma.
Na fotografiji: nagradu Turisticki cvijet- kvaliteta za Hrvatsku dobio je Marin Cilic, a nagradu je podigla Kristina Milkovic.
Foto: Tea Cimas / CROPIX
Tea Cimaš / CROPIX

- Joj, ne bih to uzimala zdravo za gotovo. Važno je da igraju, da budu dobri i da publika navija, a ja ću zajedno s publikom i to je to.

Danas je veoma važan meč, Marin protiv Del Potra, neće biti lako za živce, kao ni u drugim velikim i važnim Marinovim mečevima.

- Nije lako, ali navikla sam se, naučila sam već na takve situacije - zaključit će Kristina i pobjeći od mikrofona.

OVAJ SADRŽAJ VAM OMOGUĆAVA VARTEKS

Linker
04. svibanj 2024 22:47