OSCAR DEL POZO Afp
KAPETAN NA TRIBINAMA

Modrić nakon slavlja u derbiju opet navijao za tenisače, peti igrač svijeta odao veliko priznanje Goji

Andrej Rubljov, peti tenisač svijeta, dao je veliki kompliment Borni Goji nakon meča
Piše: SNObjavljeno: 05. prosinac 2021. 18:05

Slavio je Rubljov protiv Goje sa 6:4, 7:6(5) i donio Rusima prvi bod u finalu Davis Cupa protiv Hrvatske, a u prvoj izjavi nakon meča jako je nahvalio hrvatskog tenisača.

"Bilo je puno pritiska na mene. Borna je igrao nevjerojatno ova dva tjedna, pobijedio je neke sjajne igrače i igrao je sjajno danas. Sretan sam što sam pobijedio", rekao je Rubljov u prvom intervjuu nakon meča.

Upitan je Rubljovi koliko je nervozan dok gleda kolegu iz reprezentacije dok igra, u ovom slučaju Danila Medvjedeva protiv Marina Čilića.

image
PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp

"Uvijek vjerujem u Danila kada igra, ali mislim da ću danas biti nervozan kada gledam", dodao je Rubljov.

Tijekom meča Gojo je inače imao veliku podršku hrvatskih navijača s tribina koji su nadglasali Ruse, a među njima je i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić.

Sjajni hrvatski veznjak bodrio je naše tenisače i u petak u okršaju Hrvatske protiv Srbije, a nije propustio doći u dvoranu u Madridu i na veliko finale iako je u subotu njegov Real igrao derbi u španjolskom prvenstvu i slavio kod Real Sociedada sa 2:0.

Modrić nije bio jedini nogometaš na tribinama jer finale između Hrvatske i Rusije je došao pogledati i legendarni Portugalac Luis Figo, nekadašnji veznjak Barcelone, Real Madrida i Intera.

Linker
19. travanj 2024 15:38